Comfort
De laatste jaren is er een duidelijk trend waar te nemen op het gebied van comfortabel wonen. Buiten de klokthermostaten van de verschillende ketelfabrikanten werken wij ook met de thermostatenlijn van Honeywell. Specifiek noemen wij u hier het Honeywell evo- home systeem. Hiermee regelt u gemakkelijk de temperatuur in elke kamer in uw huis. U heeft zelf de controle over waar en wanneer u uw huis verwarmt. Dit allemaal vanuit uw luie stoel.

Energie besparen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het Honeywell evo- home systeem is echter puur maatwerk. Rob komt dan ook graag bij u langs om te bekijken waar uw verschillende behoeften liggen en maakt graag een vrijblijvende aanbieding voor u.

Creëer de perfecte comfortzone 
Comfort, controle en efficiëntie — laat evohome zorgen voor de verwarming van uw huis. Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming. 

Hoe werkt evohome?
Zoneregeling
Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming.

Comfort
Met het evohome systeem regelt u het eenvoudig en effectief zelf, voor elke kamer individueel.

Controle
Stel uw eigen verwarmingsschema samen, afgestemd op uw levensstijl en hoe u uw huis gebruikt. En creëer zones in uw huis die u vervolgens overzichtelijk beheert.

Mobiel
Met evohome regelt u de verwarming via uw smartphone of tablet – efficiënt en comfortabel.

Probeer het zelf Ontdek hoe eenvoudig evohome werkt. Ga naar de simulator