Werkzaamheden

Werkzaamheden

Aanleg CV ketels

Bent u op zoek naar een nieuwe cv- ketel?
Kies dan voor een installatie van service & montagebedrijf Rob Braam. Als erkend dealer voor de drie grootste merken van Nederland kunt u rekenen op een deskundig advies, deskundige installatie en goed opgeleide monteurs voor het onderhoud van uw cv- ketel. Wij leveren u al een nieuw toestel vanaf € 1.250,00 inclusief btw klokthermostaat, installatiepakket en montage. Wij werken uitsluitend met A- merken. Wij hebben hierbij gekozen voor de merken Nefit, Remeha en Vaillant. Genoemde ketelfabrikanten hebben al jarenlange een goede reputatie op het gebied van technologische ontwikkelingen, betrouwbaarheid, deskundigheid en service. Misschien in aanschaf ietsje duurder maar op de langere termijn staan deze merken garant voor jarenlang zorgeloos wooncomfort. Bij ons heeft u standaard 2 jaar volledige garantie.

U heeft standaard 5 jaar productgarantie met de mogelijkheid tot uitbreiding naar 12 jaar volledige garantie.
Meer informatie hierover bij onze serviceabonnementen.

Onderhoud

Uiteraard verzorgen wij ook het onderhoud aan alle gasgestookte cv ketels, boilers, geisers en kachels. Controle van de installatie is noodzakelijk teneinde een veilige en betrouwbare werking van uw installatie te kunnen garanderen. Daarnaast is regelmatige controle het behoud van uw installatie.

Bij het uitblijven van goed onderhoud wordt de kans op koolmonoxide sterk vergroot met een verhoogd veiligheidsrisico.

Service & Montagebedrijf Rob Braam

Uw partner als het gaat om betrouwbaarheid en een totaal pakket van advies tot ontwerp, installatie, onderhoud en service. Wij de zorgen, U het genot!
Wij kunnen u op afspraak ontvangen in onze vernieuwde ontvangstruimte.

Openingstijden
Ma t/mVr 09:00 – 14:00
Woensdag gesloten
Buiten de openingstijden kunt u ons mailen: info@robbraam.com
Algemeen

Contact
Akties

Account details will be confirmed via email.