Comfort

Comfort

De laatste jaren is er een duidelijk trend waar te nemen op het gebied van comfortabel wonen. Buiten de klokthermostaten van de verschillende ketelfabrikanten werken wij ook met de thermostatenlijn van Honeywell. Specifiek noemen wij u hier het Honeywell evo- home systeem. Hiermee regelt u gemakkelijk de temperatuur in elke kamer in uw huis. U heeft zelf de controle over waar en wanneer u uw huis verwarmt. Dit allemaal vanuit uw luie stoel.

Energie besparen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het Honeywell evo- home systeem is echter puur maatwerk. Rob komt dan ook graag bij u langs om te bekijken waar uw verschillende behoeften liggen en maakt graag een vrijblijvende aanbieding voor u.

Creëer de perfecte comfortzone 
Comfort, controle en efficiëntie — laat evohome zorgen voor de verwarming van uw huis. Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming. 

Hoe werkt evohome?
Zoneregeling
Bepaal de temperatuur in elke kamer in uw huis, programmeer uw verwarming.

Comfort
Met het evohome systeem regelt u het eenvoudig en effectief zelf, voor elke kamer individueel.

Controle
Stel uw eigen verwarmingsschema samen, afgestemd op uw levensstijl en hoe u uw huis gebruikt. En creëer zones in uw huis die u vervolgens overzichtelijk beheert.

Mobiel
Met evohome regelt u de verwarming via uw smartphone of tablet – efficiënt en comfortabel.

Probeer het zelf Ontdek hoe eenvoudig evohome werkt. Ga naar de simulator

Service & Montagebedrijf Rob Braam

Uw partner als het gaat om betrouwbaarheid en een totaal pakket van advies tot ontwerp, installatie, onderhoud en service. Wij de zorgen, U het genot!
Wij kunnen u op afspraak ontvangen in onze vernieuwde ontvangstruimte.

Openingstijden
Ma t/mVr 09:00 – 14:00
Woensdag gesloten
Buiten de openingstijden kunt u ons mailen: info@robbraam.com
Algemeen

Contact
Akties

Account details will be confirmed via email.